Отзиви

Вашите отзиви за нас !!!

Маринела Тодорова
mtodorova@gmail.com

Горещо препоръчвам хотела !!! Страхотно място , прекрасен плаж , вкусна храна.

Т.Владева
t.vladeva@gmail.com

Настанихме се на 02,09,2016 г със семейството ми / съпруг и  две осем годишни деца / в хотел "Престиж сити "2.

Останахме изключително удивени и изненадани от прекрасните апартаменти , чистият и не пренаселен плаж , както и от ол инклузива в хотел / особено палачинките за закуска , които децата обожават !/.Чели сме негативни коментари за хотела , но след като се доверихме на приятели , които 6- та поредна година почиват там  , се оказа ,че не сме сгрешили.

Искаме да изкажем специални благодарностти на екипа за труда и догодина ни очаквайте отново !!!

сем. Владеви

Radost Deneva
radost@abv.bg

Срахотни апартаменти  , перфектна локация , усмихнат персонал .... Единствения недостатък - пътя до центъра на Приморско / не е достатъчно осветен / Препоръчваме горещо хотела .

Даниела Петрова
daniela@abv.bg
 

 Най-готиният хотел !!!

Катерина Атанасова
katka_77@abv.bg

Посетихме хотела в периода 01-06/09-2015.Останахме много доволни,въпреки,че предварително бяхме настроени за така наречения бг вариант "All inclusive".Добър хотел,мн.добра хигиена,усмихнат персонал,изключителна кухня и подчертавам разнообразна и достатъчна.Вероятно догодина ще го посетим отново!!!   

сем.Докторски
ivadoktorska@yahoo.com

Прекрасен хотел, разполагащ с луксозно обзаведени апартаменти с прекрасна гледка към плажа, предоставящи всичко необходимо за една невероятна почивка! Останахме най-впечатлени от вечно усмихнатия и отзивчив персонал, както и от богатата, разнообразна и изключително вкусно приготвена кухня!Благодарим Ви, че допринесохте за пълноценната ни почивка. Очаквайте ни отново догодина!Поздрави,сем. Докторски   

Силвия Шопова
silvia_sh@abv.bg

Посетихме хотела в периода от 24-29.08.20015 и останахме много доволни от престоя си.Храната, обслужването,апартамента, всичко беше страхотно! Надяваме се и догодина да бъдем ваши гости! Бъдете все така добри и отзивчиви !   

Nevena Georgieva
sbikova@gbg.bg

Уникален хотел в съчетание с прекрасна природа , добро обслужване.Изкарахме една незабравима почивка !